Crowdfunding voor dummies

Ben je een ondernemer en wil je weten hoe je via crowdfunding een groep betrokken klanten aan je bindt? Dat leer je in het boek Crowdfunding voor Dummies. Het boek is geschreven door Koen van Vliet en Martijn Arets. Tevens co-auteurs van het boek β€˜Crowdfunding de Hype Voorbijβ€˜.

Inhoud

Wat kun je verwachten? Het boek start met een introductie over crowdfunding: wat is het en hoe werkt het? Daarna lees je of crowdfunding bij jou past. Vervolgens wordt uitgelegd welke soorten crowdfunding er zijn. En per soort wordt er uitgebreid ingegaan op de specifieke kenmerken en waar je op moet letten.


Ben je overtuigd dat crowdfunding iets voor jou is dan leer je verder hoe je jouw campagne kan opzetten. Wat zijn de eerste stappen, hoe schrijf je een aansprekend verhaal en hoe zet je jouw netwerk in. Ook zaken als kosten, doelbedrag en je propositie komen aan bod. En heel belangrijk, je campagneplanning.

Kortom, het boek lijkt me inderdaad een aanrader voor iedereen die nieuw is met crowdfunding en zich even goed wil inlezen. De auteurs beloven in ieder geval: β€œNa het lezen van Crowdfunding voor Dummies kent crowdfunding voor jou geen geheimen meer!” Dat klinkt goed!


KOOP (BOL) KOOP (MANAGEMENTBOEK)