Disclaimer

Op deze website geef ik informatie en tips over crowdfunding marketing en -campagnevoering. Deze berusten op eigen ervaring en onderzoek. Ik heb deze met de grootste zorg samengesteld. Deze bezoeker is zelf verantwoordelijk voor het maken van beslissingen op basis van de informatie op deze website en kan hier geen enkele rechten aan ontlenen.

Intellectueel eigendom

Op alle inhoud van deze website berust auteursrecht. Dit betekent dat teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.  Alle eigendomsrechten berusten bij mij of onze licentiegevers. De informatie op deze website mag uitsluitend door gebruiker zelf worden gebruikt. De gebruiker is het conform voorgenoemde rechten wettelijk niet toegestaan deze informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht.

Kortom: Wil je foto’s of teksten gebruiken, mail me dan hierover. Onze fotograaf van dienst is Su Heart gespecialiseerd in custom stock – en portret fotografie. Alle foto’s op deze site zijn door Su Heart geschoten, tenzij anders aangegeven.

 

Links

Tools en producten die hier staan vermeld, gebruik ik zelf en raad ik aan omdat ze naar mijn mening het beste zijn om te gebruiken. Sommige van deze producten zijn gratis, andere zijn betaalde producten of beiden een premium plan bij uitbreiding van de dienst. Omdat ik over sommige tools en producten zo enthousiast ben, omdat die zich bewezen hebben bij het succesvol maken crowdfunding campagnes, wil ik die graag aanraden. Hiervoor ben ik met enkele bedrijven partnerships aangegaan. Dit betekent dat ik als partner een kleine vergoeding kan krijgen. Dit helpt het blog om gratis tips en inzichten te blijven geven. En het kost jou als lezer niks extra’s. Daarnaast bied het de mogelijkheid om bezoekers die mijn partner links gebruiken extra service te bieden in de vorm van bijvoorbeeld een gratis training, cheat sheets of cash backs indien toegestaan door partners. Ik raad je altijd aan om zelf onderzoek te doen en indien mogelijk de gratis (proef)versie te gebruiken, zodat je zeker weet dat een tool of product bij jou past.