Jouw Campagne Laten Slagen? - Crowdfunding Masters

JOUW CAMPAGNE LATEN SLAGEN?

Leer alles over Crowdfunding en doe de gratis Starttraining

Leer Crowdfunding Marketing Techieken waarmee jouw campagne succesvol wordt.

Starttraining

Alle kennis die je moet hebben voordat je jouw strategie en  jouw campagne gaat opzetten.

Ontvang GRATIS  4 trainingsvideo's.

Campagneplan

De #1 online training met slimme technieken en een bewezen aanpak.  

Volledig plan gericht op conversie en funding.

Masterplan

Hoe knal je van 0 naar 1000-en betrokken en enthousiaste backers en investeerders?

Leer alles over Crowd Boosting & Crowd Building.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste inzichten en technieken funding kan ophalen!

Tasso Heijnen (oprichter Crowdfunding Masters)

Ben je al bezig om je crowdfunding campagne op te zetten? Compleet met een gedegen plan en uitwerking van alle middelen? En ook nog eens volledig geoptimaliseerd, zodat je zeker weet dat je campagne gaat slagen? 

En met geoptimaliseerd bedoel ik: Met een uitgekiende planning, campagne mijlpalen en slimme crowdfunding marketing technieken, zodat je volledig in controle bent over het campagne verloop en zo het resultaat? 

Echt?

Dan ben je vast van alles tegengekomen. Of misschien ben je het overzicht al kwijt. En heb je het gehad met alles zelf uitzoeken.

Op internet is zoveel te vinden over crowdfunding. En het is ook zeker goed om veel hierover op te zoeken en te lezen.  Daarom heb ik een tip: Maak niet de fout door naar succescases te kijken en zomaar alles te kopiëren wat je online ziet. Want wat je aan de voorkant kan zien, is slechts 20% van wat je moet doen en weten om je campagne te laten slagen. Tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

En vooral: Niet weet wat voor JOU werkt. En HOE je het exact moet aanpakken.  Wees gerust, je bent niet de enige. Crowdfunding komt zeer nauw en wil je het beheersen en jouw funding ophalen, dan zul je moeten leren hoe crowdfunding werkt. 

Daarom heb ik een training ontwikkeld: Het Campagneplan.  Hierin begeleid ik je stap-voor-stap door alle beslissingen die je moet maken voordat je start met jouw campagne. En leg ik uit welke onderdelen en middelen je moet ontwikkelen. En vooral ook HOE je deze ontwikkelt, waar je op moet letten en welke slimme tools en technieken je hiervoor kan gebruiken. No nonsense, gewoon alles wat je MOET weten.

Ik durf gerust te stellen dat je zonder dit plan niet eens hoeft te beginnen aan een campagne.  Hierna kun je perfect je campagne opzetten en aanbieden bij een platform. Sterker nog: de meeste platformen zullen je ook vragen om een plan.  Dus ben ze een stap voor en maak een vliegende start.

Maar er is meer. Heb je altijd al willen weten hoe die succesvolle Kickstarter projecten miljoenen ophalen? Of hoe je zorgt dat je ook op lange termijn jouw succes vasthoudt? In het Crowdfunding Masterplan  leer ik je alles over Crowd Building en Crowd Boosting.  Wil je flink gaan knallen en verzekerd zijn van funding voordat je jouw campagne online zet? Dan is deze training voor jou.

Mijn trainingen bieden je naast alle kennis en expertise die je nodig hebt ook de nodige Templates en een complete Toolbox waarmee je enorm veel tijd en energie gaat besparen. Gecombineerd met jouw briljante idee en creativiteit, heb je nu al het succes in handen. Het is tijd om dit te verzilveren. Dus wacht niet langer en begin met de Starttraining (GRATIS).

En dat is slechts het begin!

Het is mijn missie om jou te helpen om je campagne te laten slagen. Daarom publiceer ik regelmatig tips,  blogs, Cheat Sheets, eBooks en creëer ik online trainingen.  Wil je alvast goed van start? Lees dan mijn blogs